
Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın Bayern Münih’e elenmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray için kamu oyunu şok eden TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, tüm spor camiasından ve izleyicilerden özür diledi.
Arıkan şöyle konuştu:
“Ben tamamıyla takımların bugünkü durumlarına, sahada oynananlara dair değerlendirmelerde bulundum. Sözlerim çok başka yerlere gitti ve şahsıma dair değişik bir algı oluştu. Söylediklerimdeki sadece bir kelime farkı başka yerlere çekilince ortaya çıkan algı beni ve kanalım TRT’yi çok üzdü. Böyle farklı bir algının oluşması sebebiyle çok üzüldüm. Bunun olması sebebiyle tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Bu iki takımdan bir tanesini tutan ben, sanki başka bir takımı tutuyorum ve başka bir takımın adına konuşuyormuşum gibi bir gündem oluşturuldu. Şahsen düşüncelerim hala aynı. Ancak bunu ifade ediş şeklim hatalıydı. Ancak bunları söylemekten geri adım atmıyorum.”
Erdoğan Arıkan Ne Demişti?
Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesinde TRT ekranlarından yaptığı yorumla Erdoğan Arıkan’a sosyal medya üzerinden tepkiler yağmıştı. Özellikle iki ezeli rakibin taraftarları Arıkan’a tepki yağdırdı. Erdoğan Arıkan, TRT Spor’da yaptığı açıklamada Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin çok büyük, takımların ise küçük olduğunu söylemişti.