Gs’ye gol atmak için geldim
Galatasaray’ın geçen sezon çok konuşulan golcüsü Umut Bulut, eski kulubü Galatasaray ile aralarında geçen diyaloglardan etkilenerek, Kayserispor’a transfer oldu. Sarı kırmızılı iki takım arasında ki anlaşma sonucu transfer sezonunun son döneminde Kayserispor’ a transfer olan golcü futbolcu Bulut, ‘tabii ki gönül isterdi ki Galatasaray’dan daha uygun koşullarda ve güzel bir anlaşma ile ayrılmaktı. Ama şartlar bu şekilde gelişti ve memleketimde oynamaya geldiğim için mutluyum. Artık hemşerilerimin karşısında oynayacağım ve onlar için gol atacağım’ diye konuştu. Tecrübeli golcü Umut Bulut, kendisine yöneltilen sorulara ‘ tabii ki Galatasaray’ a gol atmak için çabalayacağım. Sadece Galatasaray’a değil Türkiye’de ki tüm takımlara gol atmak öncelikli hedefimdir.’ Diyerek cevapladı. 37 kez A milli takım olmak üzere toplamda 68 kez milli formayı terletmeyi başaran ve bordo mavili formayı giydiği dönemde de süper ligde gol kralı olan golcü isim Umut Bulut, Galatasaray’dan ayrıldığı için sarı kırmızılı kulübe kırgın olmadığını, sadece daha iyi şartlar ile ayrılmanın daha iyi olacağını sözlerine ekledi.
Baba ocağında mutlu
İlk antrenmanına çıktığında oldukça mutlu olduğu gözlenen Umut Bulut’un, arkadaşları ile tanışır tanışmaz iyi ilişkiler kurduğu da görüldü. Antrenman boyunca yüzü gülen golcü futbolcuya antrenmanı izleyen Kayserispor’lu taraftarların ‘ Galatasaray’a da gol atacak mısın sorusuna, oldukça mutlu bir şekilde ‘ bende Kayseriliyim ve Kayseri’de bir laf vardır. Dostluk başka alışveriş başka. Ben artık Kayserispor’lu bir futbolcuyum ve Kayserili bir futbolcu olarak takımımın daha iyi yerlere gelebilmesi için bütün gücümle çalışacağım. Sadece Galatasaray’a değil karşılaştığımız ve forma şansı bulduğum her dakika rakip fileleri havalandırmak için bütün gücümle çalışacağım. Bu benim en öncelikli hedefimdir.’ diye konuştu.
Diğer yandan Kayserispor’un teknik patronu Hakan Kutlu’da Umut Bulut gibi tecrübeli bir futbolcuyu kazandıklarını ve Umut Bulut’un güçlerine güç kattığını bildirdi. Umut Bulut’un artık Galatasaray’ın değil Kayserispor’un bir futbolcusu olduğunu belirten teknik patron Hakan Kutlu, Umut artık Kayserispor için ter dökecek ve gol atacak. Onu aramızda görmekten dolayı mutluyuz.’ dedi.