Beşiktaşlılara Müjdeli Haber: Martta 3 Yıldızlı Formalar Hazır
Beşiktaş’ ın Kartal yuvalarından sorumlu ismi Hüseyin Mican’ dan taraftara müjde. Beşiktaşlı yönetici Mican, bu sezonda şampiyon olacaklarının ve 3 yıldızlı formaları piyasaya süreceklerinden emin. Beşiktaş ‘ ın son maçlarında yaptıkları en büyük satışlarından da bahseden Mican, bu satışların sezon sonuna kadar daha da artacağından ümitli. Bu satışların bu sezonki en fazla ürünlerini en son oynadıkları derbi olan Galatasaray ve Şampiyonlar ligi’ nde ki Kiev maçlarında sattıklarını sözlerine ekliyor. Kartal Yuvalarının sorumlu yöneticisi Mican özet olarak sözlerine şöyle devam etti: “Galatasaray ve Kiev maçlarının oynandığı günlerde Türkiye genelinde milyonu bulan satışlar gerçekleştirdik. Derbiden 3 gün sonra Kiev’e karşı da bunun devam etmesi mutluluk verici. Bundan sonraki Şampiyonlar Ligi ve derbi günlerinde de aynı ilgiyi bekliyoruz”
Geçen seneki satışların bu sezon da daha da artacağını sözlerine ekleyen Mican sözlerine şöyle devam etti: “Geçen sene ciromuz 65 milyon TL civarındaydı ve 400 bin forma satılmıştı. Bu seneki hedefimiz 100 milyon TL… 500 bin de forma satışı yapmayı planlıyoruz. Geçen sezonun 4 aylık dönemine göre yüzde 54 büyümemiz var. Yaklaşık 200 bin forma şimdiden satıldı”
Ve taraftarı ateşleyecek haberi de verdi. Bu sezonda şampiyon olacaklarına inandığını ve 3 yıldızlı formalar ile ilgili çalışmalara başladıklarını duyurdu. Sözlerinde ise: “Taraftarımız son 2 yıldızlı formalarını alsın. Yeni sezondan itibaren artık inşallah 3 yıldızımız olacak. Takımımıza inancımızdan dolayı 3. yıldız çalışmalarına şimdiden başladık. Gelecek sezonun siparişlerini bu sene sonunda vereceğiz. Şubat ya da Mart’ta üretim başlayacak” dedi.
Aynı zamanda Beşiktaş Kulübünün gelirlerinde ciddi bir pay sahibi olduklarını sözlerine ekleyen Mican bu sene içerisindeki hedeflerinden de şu sözlerle bahsetti: “76 satış noktalarımız var. Ekim sonuna doğru yurt dışında da çok kuvvetli olacağız. İnternet olarak bu konuda düşük seviyedeydik. Almanya ve İngiltere için sanal mağazalar açacağız. Teslimatı hızlandırıp ve maliyetleri azaltarak yurt dışındaki taraftarımıza ulaşacağız. Almanya Kartal Yuvası sanal mağazası, tüm Avrupa’ya hizmet verecek. Sonrasında ilk mağazayı yine Almanya’da açmayı planlıyoruz.”